Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka 60000

 

Potřebujete-li co nejdříve určitou finanční hotovost, není nic jednoduššího než vyplnit formulář na webových stránkách XXL Credit.cz a peníze si ze svého bankovního účtu budete moci vyzvednout do 24 hodin. Může to být částka 500 Kč, 300 000 Kč nebo třeba výhodná půjčka 60000 Kč. Požadavky tohoto poskytovatele rychlých online půjček jsou velice jednoduché. Žadatelem může být jakákoliv osoba ve věku od 18 do 65 let, která má bankovní účet a jakýkoliv příjem, třeba i sociální dávky. Tyto půjčky jsou výhodné i pro studenty nebo maminky na mateřské dovolené. Jediným dokladem, který je potřeba, je občanský průkaz, nutná k vyplnění formuláře.

Jak to funguje: půjčka 60000 Kč

V pohodlí svého domova si na počítači nebo chytrém telefonu najdete webové stránky společnosti XXL Credit. Poté vyplníte v jednoduchém formuláři pouze své jméno a příjmení, vaši e-mailovou adresu a zvolíte variantu půjčky, která může být ve výši od 500 Kč do 300 tisíc Kč. Nemusíte uvádět účel půjčky a peníze můžete použít prakticky na cokoliv. Může to být jakýkoliv spotřební předmět, podnikatelská aktivita nebo i splacení jiného dluhu. Nikdo nebude nahlížet do registru dlužníků, ani požadovat potvrzení o vašich příjmech. Peníze budou převedeny na Váš bankovní účet do 15 minut od přijetí žádosti, resp. vyplnění formuláře a pak už jen záleží na Vaší bance, za jak dlouho tento převod zrealizuje. Pouze o velkých částek, jako je půjčka ve výši 300 tisíc Kč budou peníze převedeny na účet do 24 hodin.

půjčka 60000

Rychlá půjčka 60000 Kč – dvě varianty úvěrů

V obou případech může o půjčku požádat kdokoliv ve věku 18-65 let a potřebuje k tomu jen občanský průkaz, bankovní účet a mobilní telefon.

První možností je půjčka ve výši 500 Kč až 20 000 Kč za následujících podmínek:

  • splatnost je 1 až 30 dní
  • peníze budou převedeny do 15 minut
  • nejsou kontrolovány registry dlužníků
  • žadatel nemusí být zaměstnancem a nemusí dokládat potvrzení o příjmu

Druhou variantou je půjčka ve výši 10 000 Kč až 300 000 za těchto podmínek:

  • splatnost je 1 až 84 měsíců
  • peníze budou převedeny na Váš účet během několika minut
  • půjčka je bezúčelová, takže peníze lze použít na cokoliv
  • žadatelem může být i důchodce, student, matka na mateřské i nezaměstnaný či osoba pobírající sociální dávky
  • není vyžadována zástava nemovitostí

U první varianty bývá schváleno 98% žádostí a ve druhém případě je to 74% žádostí o půjčku.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.