Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Solidní půjčka

 

Hodláte si půjčit v bance. ale po předložení všech dokumentů je i přesto vaše žádost zamítnuta? Nezbývá vám nic jiného než to zkusit u jiné bankovní instituce, najít jiné řešení a nebo se porozhlédnou po nebankovním úvěru. Pokud se jedná o menší sumu snažte se obejít bez zbytečných dluhů. Samozřejmě záleží na tom, co se chystáte financovat. Nová full HD televize jistě pár dní počká, ale pokud jde například o zdraví není obvykle jiná možnost než sáhnout po úvěru. Existuje vůbec ještě nějaká solidní půjčka?

Solidní nebankovní půjčka

Několik desítek nebankovních poskytovatelů, jak si vybrat tu správnou půjčku a nenaletět podvodníkům? S tím vám mohou pomoci nezávislé srovnávače finančních služeb. Druhou možností je, že se celou nabídkou prokousáte sami. Každá společnost vám půjčí rozdílnou sumu a za jiných podmínek, právě proto buďte obezřetní. Na každém webu by jste měli nalézt transparentní podmínky, úrokovou sazbu a výši RPSN (roční procentuální sazba nákladů). Dále by mělo být uvedeno sídlo společnosti a telefonní kontakt, aby jste se mohli dovolat v případě dotazů. Než se budete na cokoliv ptát projděte si sekci “časté otázky”. Ať už najdete tu nejsolidnější půjčku v celé republice jste to hlavně vy na kom sedí břemeno zodpovědnosti. Mnoho lidí si na půjčuje obrovské sumy, ale se splácením si hlavu nedělají, ale později se diví, že jim na dveře klepe exekutor.

solidní půjčka

Solidní půjčka bez registru?

Dříve jsme byli zvyklí na to, že u částek do 5 000 Kč nebylo obvykle nahlíženo do registru dlužníků. Nyní je vše jinak a dokonce i když budete žádat o takto malou částku musí být ověřena vaše úvěruschopnost a tudíž se i musí nahlédnout do registrů. Na druhou stranu pokud jste se opozdili s jednou splátkou za mobilní tarif neměl by nastat žádný velký problém.

Zásady zodpovědného půjčování

Řiďte se těmito pravidly:

  • nepůjčujte si na věci, které nepotřebujete
  • srovnejte více nabídek předtím než se rozhodnete vzít si půjčku
  • mějte pod kontrolou své příjmy a výdaje
  • nikdy nepodepisujte smlouvu, která vám není 100% jasná
  • pokud víte, že nejste schopni uhradit dluh včas ihned kontaktujte společnost u které máte vedenou půjčku
  • nesplácejte úvěry dalšími nevýhodnými půjčkami
 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.