Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka s nízkým úrokem

 

Mediální masáže o tom, jak jsou půjčky výhodné máme jistě všichni dost. Reklamní spoty jsou plné nízkých úroku a to už od 3%, ale skoro nikdy nevidíte v reklamě jasné “do”. Bohužel nikdy většině klientům nepůjčí s takto malými přeplatky. Jak je to tedy možné, jedná se o klamání spotřebitele? Jaká půjčka s nízkým úrokem se skutečně vyplatí?

Rychlá půjčka s nízkým úrokem v bance

Jak velkou úrokovou sazbu dostanu pokud budu o půjčku žádat v bance? Na toto se ptá mnoho klientů. Pomohou vám online kalkulačky, které tedy nejsou úplně přesné, ale nastíní vám celkovou výši nákladů na úvěr. Pokud chcete vědět přesnou cenu vyplňte online žádost a nebo si zajděte rovnou na pobočku, kde vám sdělí víc. Berte na vědomí, že musí posoudit vaše příjmy, výdaje a dosavadní plnění finančních závazků, pokud nějaké máte. Od toho se odvíjí úroková sazba. Samozřejmě nesmíme zapomenout na výší a počtu sjednaných splátek. Také je velmi důležité o jaký úvěr jde a to, zda je účelový a nebo bezúčelový.

půjčka s nízkým úrokem

Půjčka s malým úrokem u nebankovní společnosti

Obecně platí, že čím větší riziko pro nebankovního poskytovatele představujete, tím vyšší úrokovou sazbu můžete očekávat. Právě proto se problémovým klientům, kteří jsou v registru obvykle nepodaří půjčku získat a když ano tak za nevýhodných podmínek. Pokud hledáte půjčku s nízkým úrokem nebo dokonce žádným přeplatkem doporučujeme vyhledat úvěry zdarma. Sice vám nevypůjčí sta tisíce, ale sumu do 20 000 Kč zdarma není zas tak těžké obdržet. Doba splatnosti u těchto krátkodobých úvěrů není vyšší než jeden měsíc, ale dá se za případný poplatek prodloužit.

Půjčka s nízkým úrokem mimo banku a její výhody

  • nízké nebo dokonce žádné přeplatky
  • rychlé vyřízení z domu
  • nepotřebujete ručitele ani zástavu nemovitosti

Půjčka s nízkým úrokem mimo banku a její nevýhody

  • nízká doba splatnosti
  • vysoké sankce při opožděné splátce
  • peníze mohou být převedeny pouze na bankovní účet
 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.