Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Víkendová půjčka

 

Výpadek finanční stability může postihnout kohokoli. Nejhorší na tom je, že je to v době, kdy to člověk očekává nejméně. Připravujete velkou rodinnou oslavu, ale elektrická trouba vypověděla službu zrovna, když jste se chystali upéct prosolenou kachnu? Co teď, všichni se těší na vaši pohostinnost a vy nemáte co po psu hodit. Zachrání to víkendová půjčka ihned?



Víkendová půjčka ihned na účet

Půjčka v týdnu není žádný problém, ale co dělat, když nastal víkend a člověk potřebuje finanční pomoc. Existují nějaké nonstop úvěry? Ano, některé nebankovní společnosti vám půjčí i mimo pracovní dny.


víkendová půjčka

CashLendy půjčka 24/7

CashLendy nabízí půjčky v České republice, Španělsku a USA. Výhodou je, že o půjčku můžete žádat 24/7, včetně víkendů a svátků, protože jejich systém je plně automatizovaný. Stačí vám mít pouze bankovní účet a peníze tak získáte i o víkendu.


Hotovostní půjčka od CreditPortal

Prvním poskytovatelem, který se zabývá víkendovými půjčkami je CreditPortal. Služba jménem Credit 30 je určena pro klienty, kteří potřebují finanční injekci hned bez čekání. O půjčku je možné požádat na webu a nebo na telefonní lince: 222 209 011. Peníze si následně vyzvednete na kterékoli čerpací stanici EuroOil, která má po České republice více než 190 poboček.



Půjčka přes víkend bez registru od Providentu

Pokud se vám první varianta nezamlouvá sáhněte po půjčce od Providentu. Ta je převedena na váš bankovní účet a nebo formou hotovosti. Výhodou je, že nemusíte nikam chodit, peníze vám donese až do domu obchodní zástupce společnosti, stačí se seznámit se smlouvou a po podpisu jsou peníze vaše.


Výhody víkendových půjček

  • finance jsou ihned k dispozici
  • schválení do několika minut
  • možnost zápůjčky i vyšších sum

Nevýhody víkendových půjček

  • vysoká úroková sazba a RPSN
  • nižší doba splatnosti

Pokud si hodláte půjčit o víkendu musíte počítat s tím, že přeplatíte mnohem více než u běžné půjčky. Je to stejné jako kdyby jste volali zámečníka v sobotu ráno, bude mít vyšší sazby než v pracovní den. Ať už je neděle nebo svátek snažte se těmto úvěrům vyhnout a nebo o něj požádat pouze ve výjimečných situacích.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.