Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka na kauci

 

Bydlení u rodičů je fajn, nemusíte přispívat na bydlení a lednice se sama naplní. Vaši živitelé po vás jen chtějí, aby jste se “dobře” učili a měli dostačující výsledky. Nesmíme zapomenout na občasné vynesení koše, které musíte překousnout, ale jinak je to idylka. Vidíte se v těchto řádcích? Je pochopitelné, že každý z nás to měl nebo má nastavené jinak, ale tohle je standardní situace v českých domácnostech. Následné odstěhování od matky a otce se čím dál oddaluje. Nyní je důležité studium a až poté se řeší případné bydlení. Mnozí se museli odstěhovat ihned po 18. narozeninách, kde ale sehnat peníze na pronájem. Pomůže nám půjčka na kauci a nebo nám spíše přitíží?

Kde vzít na kauci?

Pokud jste si nic neušetřili za dob studií nastává poměrně velký problém kde sehnat finanční prostředky na případné nastěhování. Výše kauce bývá 2 – 3 nájmy, které jsou po vystěhování samozřejmě vratné. I tak se jedná o částku zhruba 30 000 korun, což rozhodně není málo. Pokud usilujete o větší byt nestěhujte se do něj sami, ale raději s přítelem, přítelkyní a nebo dobrým kamarádem, díky tomu ušetříte nemalou částku. Celý nájem následně nebude stát jen na vašich bedrech. Poplatit veškeré náklady z brigád nebude nic jednoduchého, proto bude lepší, když si najdete stabilní zaměstnání s dostatečně vysokým příjmem.

půjčka na kauci

Půjčka na kauci v bance

Nezapomínejte na to, že pokud nepracujete alespoň 3 měsíce nepůjčí vám žádná banka. Zkušební doba je častým problémem mladých lidí. Nejvyšší šanci máte pokud máte smlouvu na dobu neurčitou.

Nebankovní půjčka na kauci

Další možností jsou nebankovní půjčky. Zde si dejte velký pozor. Získání mimobankovního úvěru sice není tak náročné, ale zato na vás čekají mnohem vyšší přeplatky a případné sankce. Když už jste se rozhodli, že si půjčku vezměte vyberte si takového poskytovatelé, který má nejvýhodnější podmínky.

Peníze na stěhování se mohou hodit

Někdy není na škodu stěhování o pár měsíců oddálit. Je to velký krok, proto to udělejte v době, kdy budete připraveni a peníze pro vás nebudou tak velký problém.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.