Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Konsolidace půjček bez registru

 

V mládí člověk naseká mnoho chyb, na které přijde až s odstupem času. Nejraději bychom vrátili čas a udělali vše jinak, ale to už bohužel nejde. Po dovršení zletilosti si čím dál více lidí bere nevýhodné půjčky, čerpá kontokorenty a každý úvěr z kreditní karty, jenž jim je nabídnut. Existuje pomoc v podobě konsolidace půjček bez registru a nebo je lepší zkusit něco jiného?

Nebankovní konsolidace půjček bez registru a zástavy?

K čemu vůbec taková konsolidace slouží a kdo ji může využít? Jedná se o sloučení půjček, leasingů a nebo kreditních karet do jednoho závazku. Tím získáte mnohem větší přehled nad svými dluhy, ale i nižší splátku, tudíž ve výsledku ušetříte nemalou sumu. Není problémem si ke konsolidaci ještě “připůjčit” nějaké ty peníze navíc. Toto spojení půjček poskytují jak bankovní společnosti tak i ty mimobankovní. Zpravidla ani není nutný ručitel, či zástava nemovitosti.

konsolidace půjček bez registru

Konsolidace půjček bez registru a ručitele?

Tato úspora je vhodná pro klienty, jenž mají několik půjček, které jsou nevýhodné. Pokud chcete ušetřit čas i peníze rozhodně doporučujeme tuto službu vyzkoušet. Co budete potřebovat? Nezapomínejte na to, že každá společnost má rozdílné nároky, ale většinou stačí vyplnit online žádost a nebo navštívit danou pobočku. Připravte si doklad totožnosti a jednu smlouvu z vašich původních půjček. O zbytek se většinou postará vaše banka.

Sloučení půjček v bance, vyplatí se?

Spojení půjček do jedné se rozhodně vyplatí, pokud nejste ve zpoždění se splátkami u stávajících půjček neměla by být konsolidace půjček žádným velkým problémem.

Jak mou situaci ovlivní negativní záznam v registru dlužníků?

Stále více lidí usiluje o konsolidaci půjček i v případě, když mají negativní záznam v registru dlužníků. Nyní tohoto registru musejí ze zákona nahlížet všechny společnosti. I když to vaši šanci na úspěch snižuje nemusí to automaticky znamenat, že budete neúspěšní. Především záleží na tom, jak je váš “prohřešek” závažný.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.