Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka bez papírů

 

Vyberte si mezi dvěma variantami půjček tu, která vám bude více vyhovovat

Peníze jsou pro život jednou z nejdůležitějších položek. Někdy se však může stát, že nastane situace, při níž jich máme nedostatek. Co s tím? Pomůže nám půjčka bez papírů.

Podmínky pro získání půjčky

O půjčku může zažádat každý, je však potřeba splnit několik podmínek:

  • O půjčku může zažádat každý ve věkové skupině 18 – 65 let.
  • Musíte být právoplatným občanem České republiky.
  • Je potřeba , abyste byli vlastníky bankovního účtu, který je veden na vaše jméno.
  • Pro vyplnění formuláře je potřeba platný občanský průkaz.

O půjčku lze zažádat on-line a to prostřednictvím formuláře na webových stránkách společností, které tento druh půjček poskytují. Pro využití finančních prostředků, které půjčkou získáte, nejsou omezené žádné možnosti.

Jedním z poskytovatelů je i společnost XXL Credit, která nabízí celou řadu výhod: Především jsou to dvě různé varianty půjček. Každá z nich má své výhody. Podívejte se na ně.

Půjčka ve výši 500 – 10 000 Kč (a nově až 20 000 Kč) – Půjčka bez papírů

Pro vyřízení půjčky vám postačí mobilní telefon, občanský průkaz a bankovní účet vedený na vaše jméno. Tento typ půjčky vám zaručí peníze do patnácti minut po vyplnění žádosti a jejího schválení. Splatnost částky je do třiceti dnů. Pro žádost není ověřován registr dlužníků. Žadatel nemusí dokládat příjmy ani být zaměstnanec.

Půjčka ve výši 10 000 – 300 000 Kč – Půjčka bez papírů

Pro získání půjčky potřebujete mobilní telefon, bankovní účet na vaše jméno a občanský průkaz. Splatnost půjčky je do 72 a nově až 84 měsíců. Půjčku můžete získat bez zástavy nemovitosti a požádat i ni může nejen zaměstnanec, ale i maminky na mateřské dovolené, důchodci, studenti nebo i lidé na sociálních dávkách. Půjčka je bezúčelová a peníze získáte během několika minut na váš účet.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.