Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka 70000 Kč

 

S žádostí o půjčku jste v bance neuspěli. Jaké máte další možnosti?

Potřebujete půjčit větší obnos peněz, ale v bankovních ústavech jste neuspěli nebo vás odrazuje dlouhá čekací doba či možnost, že bude váš požadavek zamítnut? Není lepší  rychlá půjčka 70000 Kč?

Využijte možnost půjčky nebankovní, která nabízí celou řadu výhod. Pravidla pro její získání nebývají tak přísná, jako u půjčky bankovní.

půjčka 70000

Takové výhody nabízí i společnost XXL Credit.

Větší obnos peněz – půjčka 70000 Kč

Potřebujete půjčit větší finanční obnos? Půjčka 70000 vám jej nabízí.

Varianta půjčky v rozmezí 10 000 – 300 000 Kč nabízí, oproti bankovnímu sektoru, celou řadu výhod. Půjčku si sjednáváte na delší časové období. Její splatnost je v časovém rozpětí 1 – 72 měsíců a nově dokonce 84 měsíců. Půjčka je bezúčelová, můžete ji tedy čerpat na cokoli. Větší obnos bývá poskytnut do 24 hodin od podání žádosti.

Výhody nebankovní půjčky – půjčka 70000 Kč

Rychlé vyřízení – online, bez návštěvy pobočky, v jakoukoli dobu (pracovní den, víkend, svátek).

U bankovní půjčky trvá schvalovací proces delší dobu, vaše žádost prochází celou řadou složitých schvalovacích procesů a může se stát, že nakonec nebude schválena. U nebankovní půjčky tato čekací doba odpadá.

Peníze máte na účtu obratem.

Individuální přístup – podmínky, splátky a úroky jsou připravovány na míru jednotlivým žadatelům.

Nemusíte dávat do zástavy žádnou nemovitost. Půjčku lze získat dokonce, i když nejste zaměstnanec. Můžou o ni požádat i maminky na mateřské dovolené, podnikatelé, důchodci nebo ti, kteří jsou nezaměstnaní či na sociálních dávkách. Můžete o ni požádat i v případě, že jste v exekuci či máte záznam v registru dlužníků. Půjčka je totiž vyřizována bez nahlížení do registru dlužníků.

Poptávka je nezávazná, v případě, že vám podmínky nebudou vyhovovat, půjčky si brát nemusíte.

Podmínky pro získání půjčky 70000 Kč:

  • občanský průkaz a státní příslušnost ČR
  • bankovní účet na vaše jméno
  • mobilní telefon
  • emailová schránka
  • schopnost splatit úvěr
  • věk 18 – 65 let
 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.