Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka na směnku

 

Pokud uvažujete o žádosti na půjčku, což dnes není nic neobvyklého, je potřeba popřemýšlet nad tím, co od půjčky očekáváte. Jestliže na peníze nespěcháte, můžete si obejít jednotlivé banky a zjistit si, co vám, která nabízí. Pokud ale potřebujete peníze rychle, můžete si o půjčku zažádat u některé z nebankovních společností. Jaká půjčka na směnku se skutečně vyplatí?

Při žádosti o půjčku si dejte pozor na půjčky na směnku. Půjčka na směnku je druh půjčky, kterou poskytují pouze některé soukromé subjekty za účelem zhodnocení svých úspor. Je poskytována za velmi vysoké úrokové sazby. Důvodem je velké riziko.

půjčka na směnku

Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky, jak již název sám napovídá, poskytují nebankovní společnosti. Mezi ně patří i portál XXLcredit.cz

  • Jaké výhody společnost nabízí?

Pokud se rozhodnete zažádat o půjčku u této společnosti, můžete využít celé řady výhod, které nabízí.

Sjednání půjčky on-line – postačí vám pouze mobilní telefon, bankovní účet vedený na vaše jméno, věk 18 – 65 let a státní občanství ČR.

Vybírat můžete ze dvou různých variant:

  • Půjčka ve výši 500 – 10 000 Kč nabízí možnost splatnosti do 30 dnů, peníze máte na účtu do 15 minut od vyplnění žádosti, není kontrolován registr dlužníků, není vyžadováno potvrzení příjmů.
  • Půjčka ve výši 10 000 – 300 000 Kč nabízí možnost splátky až do 72 měsíců, půjčka se sjednává bez zástavy nemovitosti a nemusíte být zaměstnanec.

Nízké úroky – díky individuálnímu přístupu při hodnocení žádosti je pro vás připraveno přijatelné řešení s co možná nejnižším úrokem.

Flexibilita půjčky – půjčit si lze jakoukoli částku v rozmezí 500 – 300 000 Kč.

Žádné závazky – nemusíte se bát, že vyplněním žádosti se zavazujete k půjčce. Pokud vám podmínky, které vám společnost nabídne, nebudou vyhovovat, půjčku si brát nemusíte.

Žadatel – o půjčku může zažádat i ten, kdo je zadlužený nebo má záznam v registru dlužníků, maminky na mateřské dovolené či lidé, kteří pobírají sociální dávky.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.