Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Nikdy neplaťte poplatky předem

 

Neustále se objevují podvodníci, kteří se snaží z lidí vylákat alespoň nějakou tu tisícovku. V tomto článku si řekneme proč je velmi nebezpečné zasílat poplatky předem a jak jednoznačně poznáme, že se jedná o podvodnou nabídku.Buďte opatrní a když vypadá něco až moc dobře není to obvykle pravda.. Jaká nebankovní půjčka je skutečně férová?

Poplatky – Jak poznat podvod

Lidé, kteří usilují o to, aby někoho okradli si velmi často vytipují klienty, kteří jsou zoufalí a nikde jim nechtějí půjčit. Stačí, aby jste měli umístěnou poptávku na nějakém inzertním webu. Často se stává, že tento šejdíř vystupuje za nějakou společnost o které jste už slyšeli a tudíž si myslíte, že se jedná o seriozní nabídku půjčky. Ale opak je pravdou. Jak zjistím, že se jedná o podvod?

nikdy neplaťte poplatky předem
  • zmiňovaný člověk volá z osobního čísla
  • vyžaduje neobvyklý poplatek, který přesahuje hranici několika tisíc korun
  • peníze vyžaduje poslat ještě předtím než získáte do rukou smlouvu
  • vystupuje jménem férové společnosti

Žádná nebankovní společnost po vás nikdy nebude vyžadovat poplatky předem, které by jste zasílal/a na účet. Jedinou sumu, kterou po vás mohou chtít je 1,- to je takzvaný verifikační poplatek, který pouze ověřuje, zda se skutečně jedná o vaše bankovní konto. Každoročně přijde o peníze desítky až stovky lidí, protože jsou příliš naivní a nechají se opít rohlíkem.

Poplatky – zpoplatněné linky

V novinách a nebo inzertních magazínech můžeme objevit nabídku úvěru pouze s telefonním číslem. Vytočíte kontakt a neustále budete přepojováni nebo uklidňováni, že jste v pořadí. Po 10-ti minutách zavěsíte s tím, že číslo je nedostupné. Za několik dní najdete ve vyúčtování strhnutých 1 000 Kč, protože každá započítaná minuta stála přes 90 Kč. Svou zbrklostí může každý z nás přijít o tisíce a ve chvíli, kdy tyto peníze potřebujeme nejvíc je to o to horší.

Někdy je lepší zatnout zuby najít si druhé zaměstnání a finanční krizi překlenout za pomoci vlastních sil, možná to bude trvat déle, ale nebudete nikomu dlužni.

Jak to chodí u férových společností

Případný poplatek je vždy účtován z půjčené částky. Uveďme si jednoduchý příklad. Podaří se vám získat půjčku ve výši 100 000 Kč se splatností 48 měsíců a výsledné poplatky činí 2% Z čehož vyplývá, že vám na vaše bankovní konto převedou pouze 98 000 Kč. Jednoduše řečeno z celkové sumy odečtou zmiňovaná 2%, ale nikdy nebudou požadovat, aby jste dopředu zaslali vyšší sumu než 1,- (verifikační poplatek).

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.