Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka na školní pomůcky

 

Od 1. ledna 2008 byl bohužel zrušen příspěvek na školní pomůcky, který činil 1 000 Kč pro dítě, které nastupuje do první třídy základní školy a které bylo přihlášeno k zápisu povinné školní docházce. Nejednalo se o příliš velkou sumu, ale pro rodiče, které mají více dětí je tato pomoc opravdu na místě. Některé rodiny musí sáhnout po jiné výpomoci a tou je půjčka na školní pomůcky.

Kolik stojí školní pomůcky?

Výsledná cena školních pomůcek se pohybuje od 2 000 Kč – 6 000 Kč. Záleží na tom jak vaše díte zasahuje do výběru školních potřeb a jak jste ochotný/á sáhnout hluboko do kapsy. Nejdražší jsou “značkové” batohy s motivy známých hrdinů, které znají děti z televize a velmi často o ně usilují. Dejte si pozor. Nejdražší vždy neznamená nejlepší. I o polovinu levnější aktovka může mít lepší vlastnosti a může být vyrobena z kvalitnějšího materiálu.

půjčka na školní pomůcky

Půjčka na školní pomůcky: jaký úvěr zvolit

Především buďte opatrní půjčka na školní pomůcky by vás neměla nijak finančně ohrozit. Pokud máte před výplatou a ihned poté dluh urovnáte je vše v pořádku. Radíme využít nabídek: první půjčka zdarma. Možná si myslíte, že tuto půjčku poskytuje jenom Zaplo, ale mýlíte se. Stále více společností přistupuje na tuto možnost.

Kompromis

Pokud jde s vámi vaše dítě snažte se ať mu to příliš nezošklivíte, ale musíte mu jasně dát najevo, že nemůže mít vše na co si ukáže. Ušetřit můžete například na sešitech, ve kterých jsou někdy rozdíly až několik desítek korun. Předem než vyrazíte na nákupy si vytvořte podrobný seznam, veškerých věcí, které bude vaše ratolest potřebovat.

Chcete ušetřit čas a peníze? Nakupujte na internetu, kde můžete využít mnoha akcí. Berte na vědomí, že vaše díte chce být “in” jednoduše nechce, aby se mu ve škole nesmály, jistě si pamatujete jak některé děti dokážou být kruté kvůli maličkosti.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.