Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Jak se připravit na pracovní pohovor?

 

Pokud nepracujete na volné noze nebo nepodnikáte budete pravděpodobně řešit otázku: Jak se připravit na pracovní pohovor? V tomto článků vám poradíme jak se co nejlépe nachystat, na co si dát pozor a na co by jste se neměli ptát.

Domácí příprava

Podali jste si přihlášku k pohovoru. Jste na něj pozváni v konkrétní datum a čas. Jak se připravit? Zjistěte si co nejvíce informací o společnosti ve které se chystáte pracovat. Kolik ve firmě pracuje zaměstnanců, jaká je její historie, plány do budoucna a tak dále. Možná si říkáte, že je to zbytečné, ale věřte tomu, že není. Až se vás personalista na něco z těchto věcí zeptá a vy nebudete zaskočeni bude to jenom plus

pracovní pohovor

Oblečení

V první řadě musíte zvolit vhodné oblečení. Záleží na tom o jakou pozici se ucházíte, ale dobře padnoucím oblekem a kravatou nic nezkazíte. Ženy mohou mít šaty, ale odborníci doporučují investovat větší obnos do kabelky a bot. Je důležité, aby jste vypadali dobře. Nechte posoudit rodinu nebo své přátele, zda vypadáte obstojně. První dojem uděláte během třiceti vteřin. Je to sice malá část pohovoru, ale velmi podstatná.

Příchod

Nikde se nezdržujte a snažte se dorazit na pohovor s předstihem. Pořád je lepší 20 minut počkat než přijít o 5 minut pozdě. To vše bere zaměstnavatel na vědomí a může vám to hodně uškodit. Snažte se působit suverénně. Žvýkačku vyplivněte. Při vcházení do kanceláře buďte vzpřímení, nehrbte se. Podání ruky a pohled do očí. Nikdy nekoukejte při podání ruky do země! Vaše paže by neměla být leklá ryba. Stisk by měl být akorát.

rychlá nebankovní půjčka

Možné otázky při pohovoru

Personalista vám může položit několik otázek, aby viděl jak se dokážete vyjádřit a co můžete nabídnout.

– Proč jste se rozhodl právě pro naši společnost?

– Proč bychom měli vybrat právě vás?

– Jaké máte zkušenosti v daném oboru?

– Kde se vidíte za 5 let?

– V čem jste lepší než ostatní?

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.