Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Online půjčky

 

Životní náklady v dnešní době stále rostou. Podle dostupných dat má nadpoloviční většina českých domácností problém vyjít se svými příjmy i při běžných výdajích. Spousta lidí žije od výplaty k výplatě, a nemusí to být vždy jen kvůli rozhazovačnému životnímu stylu. Jenže co potom dělat v případě, kdy se naskytne nenadálý výdaj? Pokud nemáte dostatečné peněžní prostředky našetřené někde bokem, nezbývá, než se poohlédnout po půjčce. Rychlé online půjčky nám mohou pomoci z problémů.

Kam nejlépe pro půjčku?

Většinu lidí nejspíše napadne banka. Jenže to má hned několik háčků. Za prvé, pokud potřebujete půjčit jen menší částku, můžete na banku rovnou zapomenout. Částky kolem pěti tisíc korun zde získáte jen formou kreditní karty či kontokorentu. Tyto produkty ale nemusí být ve vašem případě vhodnou možností.

online půjčky

Druhou věcí jsou vaše příjmy a výdaje. Za předpokladu, že horko těžko vycházíte se svojí výplatou, raději s bankovní půjčkou nepočítejte. V bance prochází každá žádost o úvěr poměrně přísným schvalovacím procesem a nižší úroky jsou vykoupené tím, že banka odmítá jít do přílišného rizika.

S tím je spojena i poslední věc, a tou je délka vyřízení úvěru. V bance běžně trvá i několik dnů, než se prokoušete od prvotního jednání až ke kýženému připsání finančních prostředků na váš účet.Online půjčky jsou o něčem jiném.

No tak kudy kam?

Po dlouhá léta vhodný produkt pro takovéto situace na trhu zkrátka neexistoval. V posledních letech se ale vyrojila spousta poskytovatelů nebankovních půjček, kteří nabízí přesně to, co ve své situaci potřebujete. Rychlou, krátkodobou půjčku, která vám pomůže zacelit momentální díru v rozpočtu a vyřešit tak vaší akutní situaci.

Takzvané mikropůjčky si vybudovaly na trhu s úvěry velmi silnou pozici a jsou mezi klienty velmi oblíbené. Funguje to tak, že si na krátkou dobu (zpravidla jeden měsíc) půjčíte menší obnos peněz (zpravidla nepřesahující pět tisíc korun). Jednoduché, rychlé, účinné. Prostě online půjčky!

Vybírejte pečlivě, ať se nespálíte

Ačkoliv by se mohlo zdát, že všechny společnosti nabízí prakticky to samé, jen v jiném obalu, není to pravda. Byť si mohou být mikropůjčky podobné jako vejce vejci, liší se většinou ve spoustě faktorů, podmínkami pro schválení počínaje a výší poplatků spojených s úvěrem konče. Pozor si musíte dát i na neseriózní poskytovatele, kteří nabízí tyto malé úvěry za značně neférové ceny.

Na trhu se ale dá ale sehnat i férová půjčka online. Jednou z takových společností, ze kterých nemusíte mít žádný strach, je Microcredit.cz. Řadí se mezi online půjčky, které skutečně splní to, co slibují.

Půjčka online, snadno a rychle

Prvním krokem při žádosti o půjčku je vyplnění jednoduchého formuláře na stránkách společnosti. Zadáte požadované údaje a následně je odešlete. Pak už jenom čekáte na vyhodnocení. Pokud byste během krátké doby vyhodnocování žádosti usilovně doufali, že systém nerozpozná případný záznam, který máte v registru, nebo aby po vás někdo nechtěl dokládat vaše skutečné příjmy, klidně si tyto starosti ušetřete.

Microcredit tyto záležitosti neřeší. Jediné, na čem doopravdy záleží, jsou jednoduché podmínky, které si společnost stanovuje. Takže, pokud je vám mezi 18 až 65 lety, máte svůj vlastní účet vedený v české bance, žijete trvale v ČR a máte české občanství, máte vyhráno. Musíte mít také alespoň nějaký příjem. Výhodou však je, že nikdo nebude zkoumat, zda se jedná o mzdu, státní sociální dávky či jen krátkodobé brigády.

Řešení problému snadno a rychle

Po schválení žádosti jsou peníze automaticky ihned odesílány na váš bankovní účet. V závislosti na tom, u které banky máte účet vedený, a v kterou denní dobu byla půjčka online schválena, se pak projevuje i připsání peněz na účet. Déle než do druhého dne ale určitě čekat nebudete, takže máte jistotu, že i ten nejžhavější problém vyřešíte prakticky obratem.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.